Здравният министър д-р Стойчо Кацаров награди с грамота д-р Николай Христов.

...
Здравният министър д-р Стойчо Кацаров награди с грамота д-р Николай Христов.
Коментари Харесай

Кацаров отличи лекар, ваксинирал публично децата си срещу COVID-19 |

Здравният министър д-р Стойчо Кацаров награди с грамота доктор Николай Христов. Отличието е за проявената от негова страна висока интензивност и професионален ангажимент при реализация на имунизационната акция на България за имунизация против COVID-19.

Д-р Христов закупи необятна социална известност, откакто разгласява в най-използваната у нас обществена мрежа фотоси от имунизацията на децата си. Той е изключително деен в обществените мрежи по тематиката за имунизациите против COVID-19, като дава настоящи данни, свързани с пандемията и дава информация от професионалния си опит.

Варненският доктор разгласява фотоси и написа къс коментар за имунизациите на децата си:

" Това красиво и мъдро произведение на първата фотография е щерка ми Зорница, която е на 16 години. На фотографията е изобразено по какъв начин и се слага втората доза от имунизацията на Пфайзер. Грозният, злобен и заплашителен доктор, който се вижда да прави операцията съм аз. Не по-малко качественото произведение на втората фотография е синът ми Станислав, който е на 12 години. Упражнението и причинителят са същите, единствено че става дума за първа игла. Както е видно, бидейки същински мъж, младият господин беше леко обезпокоен първоначално, само че си потегли от кабинета с усмивка на уста. Това е всичко, което имам да кажа по въпроса за имунизацията против КОВИД като цяло и тази на децата над 12 години в частност. Благодаря. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР